9 Kedai Permainan Muat Turun Moba

Saat ini banyak sekali game yang muncul seiring perkembangan teknologi, tak diragukan kalau banyak pemain mega888 yang juga memainkan game ini. Salah satu permainan genre yang pada masa ini tengah naik daun adalah genre moba atau multiplayer online battle arena, yang mana permainan ini membolehkan anda untuk bermain secara dalam talian dengan musuh-musuh yang dalam talian pula. Dan anda boleh mendapatkannya hanya di 9 games store download .

9 Kedai Permainan Muat Turun Moba
  1. Mobile Legends Bang Bang

Anda boleh memainkan permainan ini dengan spesifikasi rendah sekalipun, kerana untuk memainkan permainan ini anda hanya memerlukan RAM minimum sebesar 1 Giga sahaja.

  1. Arena keberanian

Arena of valor merupakan permainan yang dikembangkan oleh syarikat asal Cina yang bernama Tencent, dan apabila Anda mengenali game league of Legends makkah merupakan versi mudah alihnya.

  1. Ribut Wira

Selain genre Moba, heroes Storm jika dipadukan dengan genre action Fantasy RPG. Sehingga Anda akan merasakan sensasi berbeza ketika memainkannya.

  1. VainGlory

vainGlory merupakan game besutan dari super Evil megacorp, di mana mereka tidak main-main untuk menggarap game moba ini kerana grafik yang disuguhkan luar biasa.

  1. Ace arena

Permainan ini mempunyai grafik yang cukup keren, dan lebihnya lagi anda boleh menyesuaikan biru Anda sesuai selera kayaknya permainan PC.

  1. Wira pepijat 2

Permainan ini mempunyai permainan yang mirip dengan Moba, di mana terdapat 75 jenis musuh yang akan melawanmu. Dan Disini anda boleh membentuk tim yang sesuai agar boleh bertahan.

  1. Perang tumbuhan

Permainan permainan yang dimiliki perang tumbuhan menyerupai Dota, hanya mempunyai perbezaan pada beberapa ciri serta watak utamanya adalah tumbuhan.

  1. Wira ketenteraman dan huru-hara

Ini merupakan permainan pertama yang bergenre Moba dan dikembangkan oleh Gameloft, di mana Gameloft merupakan salah satu developer yang menjunjung tinggi grafik terbaik.

  1. Wira Takdir

Heroes of Destiny merupakan permainan yang mempunyai permainan yang mirip dengan Battle Heart dan brutal Street, namun permainan ini mempunyai grafik yang lebih baik daripada kedua permainan tersebut.